Køreskole i Aalborg

Velkommen hos Frisdal Køreskole i Aalborg.

Frisdal køreskole i Aalborg er en afdeling af Frisdal Køreskole i Hobro, som ejes og drives af de to dygtige kørelærerne Simon og Paw, som har drevet køreskole i mere end 10 år.

Hos Frisdal køreskole i Aalborg vil du møde Carina, som er den kørelærer, der er tilknyttet vores køreskole i Aalborg. Køreskolen i Aalborg er en hyggelig og mindre køreskole, hvor der er god tid til den enkelte elevs individuelle behov, og du er derfor med garanti i trygge hænder, når du sætter dig bag rattet hos Frisdal Køreskole.

Undervisning af høj kvalitet hos Aalborg køreskole

Ligesom vores lokale køreskole i Hobro lægger vi hos Frisdal køreskole i Aalborg også stor vægt på at give vores køreelever undervisning af høj kvalitet. Vi bestræber os altid på at give en seriøs undervisning, men med plads til sjov, så eleverne føler sig tilpas hos os. Det er vigtigt for os, at vores elever kan lide at være hos os og tage deres kørekort i Aalborg hos os. Når du som elev er glad for din underviser, vil du også have et bedre forløb og føle dig mere sikker i trafikken.

Med Carina som din kørelærer er du garanteret en god og solid undervisning, både inden i og uden for teorilokalet. Carina er klar til at hjælpe dig med at få dit kørekort i hånden, om du er ung eller gammel, nybegynder eller ej.

Som med køreskolen i Hobro lægger vi i Aalborg også vægt på tillid og tryghed, når du skal tage dit kørekort hos os. En kørelærer, og det at tage kørekort, er nemlig meget mere end blot en underviser, og derfor skal du føle dig tilpas med dit valg af køreskole og kørelærer, inden du overhovedet sætter dig ind i bilen og skal ud at køre.

Tag dit kørekort hos vores køreskole i Aalborg

Frisdal Køreskole holder til i Aalborg, nærmere betegnet i Kærby og har elever herfra og områderne omkring Aalborg og Nordjylland. Vores køreskole ligger centralt placeret med kort afstand til Aalborg universitetshospital og motorvejen. Det er derfor nemt at komme til køreskolen, selvom du kommer langvejs fra.

Hos din lokale køreskole i Aalborg tilbyder vi to typer undervisning til kørekort. Du kan således få et forløb til almindelig personbil eller du kan få et forløb til generhvervelse af kørekortet. Vi har mange års erfaring inden for begge typer forløb, og kan derfor give dig en seriøs og professionel undervisning, der fokuserer på dig og dit behov.
Har du brug for et kørekort til trailer eller motorcykel, er det vores køreskole i Hobro, du skal tage kontakt til.

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål eller ønsker at starte et forløb hos Aalborg køreskole. Du kan enten ringe til os på telefon 89 80 90 00 eller skrive til os på vores mail kontakt@frisdal1.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Frisdal Køreskole her i Aalborg – Enggårdsgade 5, 9000 Aalborg.