Generhvervelse af kørekort i Aalborg

Kørselsforbud

Pris: 5.999,-

Spirituskørsel

Pris: 2.800,-

Helbredsmæssig køretest

Pris fra: 1.200,-

Mød vores kørelærer

Information

Har du mistet dit kørekort?

Bare rolig. Frisdal køreskole hjælper dig med at generhverve dit kørekort.

Skal du generhverve dit kørekort, skal du til en kontrollerende køreprøve, som både består af en teoretisk – og en praktisk prøve. Mange har den opfattelse, at en kontrollerende køreprøve kun består af den praktiske del. Dette er desværre ikke tilfældet.

Kørselsforbud generhvervelse

Et kørselsforbud er en inddragelse af dit kørekort og førerretten af et motorkøretøj. Med andre ord betyder et kørselsforbud, at politiet fratager dig dit kørekort og retten til at køre bil. Har du fået en frakendelse af førerretten kan du først generhverve førerretten, når du har bestået en ny køreprøve.

Du kan risikere at få et kørselsforbud, hvis du har overtrådt færdselsloven, som eks. ved at køre frem for ubetinget vigepligt og være skyld i et uheld, eller hvis du kører ind i en cyklist.

Du kan også risikere at få et kørselsforbud, hvis du har fået 2 klip i dit kørekort, inden for de første 3 år efter, at du har erhvervet dit kørekort.

Når du skal generhverve førerretten, kræver det, at du har undervisning bestående af 8 teoretiske og 8 praktiske kørelektioner, inden du på ny kan aflægge din køreprøve og generhverve førerretten.

Prisen for generhvervelse af førerretten ligger hos os på 5999,-. I denne pris er også inkluderet fri adgang til vores online teoriundervisning, som kan bruges som supplement, samt leje af bil til køreprøven.

Du skal være opmærksom på, at der skal køres 8 lektioner FØR teoriprøven, og at der skal påregnes minimum 2 ekstra lektioners kørsel inden køreprøven aflægges.

Ovenstående pris er ekskl. prøvegebyr til politiet, som sendes direkte til din e-Boks fra kommunen. I øjeblikket ligger dagsprisen for prøvegebyret på 890,-.

Generhvervelse af kørekort efter spirituskørsel

Har du mistet kørekortet, fordi du har kørt spirituskørsel, kan vi også hjælpe dig. Du har nemlig mulighed for generhvervelse af kørekort i Aalborg. Det gælder både, hvis du har fået en betinget frakendelse af kørekort eller ubetinget frakendelse af kørekort i en længere periode på f.eks. 3 år.

Selvom du er blevet frakendt dit kørekort i en længere årrække, er der ingen krav til undervisning for at få en generhvervelse af kørekort. Du skal dog bestå både en teori-og køreprøve.

På vores køreskole har du mulighed for at låne materiale med hjem, enten til eget selvstudie eller til en kombination af selvstudie og teoriundervisning.

Prisen for generhvervelse af kørekort efter spirituskørsel er 2800,- inkl. teoriundervisning og 3 lektioners kørsel inden aflæggelse af den praktiske prøve. Du skal derudover betale et prøvegebyr til politiet (prisen på gebyret har færdselsstyrelsen ikke meldt ud endnu.)

Vejledende helbredsmæssig køretest

Hvis du er blevet bedt om at aflægge en vejledende helbredsmæssig køretest, er det vigtigt, at du kontakter os, så vi kan bestille en test til dig hos politiet.

Kravene til en køretest er ikke så udførlig som til en normal køreprøve, men oftest kræver det, at du kører nogle timer med en kørelærer.

Hos Frisdal køreskole er prisen for leje af bilen til din prøve på 1200,-. Derudover skal du betale 550,- pr. kørelektion, du får.