Tag kørekort til bil i Aalborg

Pris for lovpakken

13.499,- DKK

Vores lovpakke indeholder:

Oveni prisen kommer udgifter til:

Mød vores kørelærer

Information

Hos Frisdal køreskole har du også mulighed for tage dit kørekort til bil i Aalborg. At tage sit kørekort er ofte forbundet med både spænding og måske lidt nervøsitet. Samtidig er det et spørgsmål om at have tillid til, at underviseren/kørelæreren gør sit arbejde godt og grundigt. Hos os kan du trygt tage dit kørekort til bil. Vi fokuserer på den enkelte elev, og vi går op i ærlighed og tillid mellem kørelærer og elev. Det synes vi, giver det bedste resultat.

Hos os har du muligheden for selv at bestemme tempoet, når du tager dit kørekort til bil. Det gør det yderst fleksibelt, at du kan tage det hurtigt eller stille og roligt, hvis du har behov for det.

Lovpakke til kørekort

Enhver der ønsker at tage et kørekort, skal som minimum have lovpakken, som indeholder et minimumsantal af teori- oh kørelektioner. Disse lektioner er lovpligtige og er dermed et krav til, hvad du skal lære, inden du kan bestå og få dit kørekort i hånden.

En lovpakke består som minimum af følgende:

  • 29 lektioner i teori
  • 16 praktiske kørelektioner (øvelseskørsel på vej)
  • 4 kørelektioner på køreteknisk anlæg
  • 4 kørelektioner på kravlegård

De seneste par år er kravene til lovpakken for kørekort blevet skærpet endnu mere, end de har været hidtil. Det er derfor også vores erfaring, at de fleste elever har brug for ekstra kørelektioner, inden de er klar til en køreprøve.

Kørekort pris

Som nævnt i ovenstående afsnit indeholder lovpakken minimumsantallet af lektioner, du skal have til et kørekort. Da vi er en køreskole, som netop fokuserer på ærlighed, tilbyder vi vores elever en lovpakke uden skjulte gebyrer. Alt hvad du har behov for til at tage kørekort til personbil er inkluderet i vores lovpakke. Udover prisen til denne, skal du dog selv regne med udgifter til eks. et førstehjælpskursus.

Inden du starter på kørekort til personbil

Selvom du formentlig bare gerne vil i gang med at tage dir kørekort med det samme, så er der enkelte betingelser/krav, du skal opfylde, inden du kan gå i gang.

Et af disse er, at du tidligst må begynde på dit kørekort 3 måneder før, du fylder 17 år. Det betyder samtidig også, at du rent faktisk kan have dit kørekort i hånden, når du fylder 17 år.

For at kunne begynde på dit kørekort til bil, skal du samtidig medbringe en lægeerklæring med lægens stempel og med et vellignende pasfoto af dig. Dette skal bruges, når selve kørekortet skal laves.
Sidst, men ikke mindst, skal du have taget et førstehjælpskursus, der er færdselsrelateret, og som ikke er ældre end 1 år. Har du et traktorkørekort, er det ikke nødvendigt med et førstehjælpsbevis.

Vær opmærksom på, at du hos Frisdal køreskole kun kan tage et kørekort til personbil, hvis du taler og forstår dansk, herunder også tekniske og færdselsrelaterede begreber.

Tilmeld dig