Generhvervelse af kørekort i Hobro

Pris: 2.800,- DKK

Inkl. teoriundervisning og 3 lektioners kørsel inden køreprøven.

Har du mistet kørekortet?

Det er vi kede af at høre.
– Men så er det godt, at vi kan hjælpe dig med at få det tilbage.

En kontrollerende køreprøve, består både af en teoretisk – og en praktisk prøve. Mange har den opfattelse, at en kontrollerende køreprøve kun består af den praktiske del. Dette er desværre ikke tilfældet.

Kørselsforbud?

Kørselsforbud får man, hvis man får 2 klip indenfor de første 3 år efter man har erhvervet sit kørekort.

Eller hvis man begår en grov overtrædelse, som giver en frakendelse. Fx hvis man kører frem for ubetinget vigepligt og laver et uheld, eller kører ind i en cyklist (…og meget andet).

Kørselforbud omfatter at man har 8 teoretiske og 8 praktiske kørelektioner, inden man på ny kan aflægge sin køreprøve og generhverve førerretten.

Prisen på dette er 5999,- inkl. fri adgang til online teoriundervisning som kan bruges som supplement, samt leje af bil til køreprøven.

Du skal være opmærksom på, at der skal køres 8 lektioner FØR teoriprøven, og at der skal påregnes minimum 2 ekstra lektioners kørsel inden køreprøven aflægges.

Prisen er eksl. gebyr til politiet (prøvegebyr, sendes til din eBoks direkte fra kommunen) – dagsprisen for prøvegebyret er i øjeblikket 890,-

Spirituskørsel?

Har du mistet kørekortet for kørsel med for meget alkohol i blodet, kan vi også hjælpe dig. – uanset om du har fået det frakendt betinget, eller ubetinget i en længere periode (fx 3 år).

Selv om du har været frakendt kørekortet i en årrække, er der ingen krav til undervisning. Dog skal du bestå både en teori -og køreprøve.
På køreskolen kan du låne materialer til hjemmestudie, eller til kombineret studie med tilhørende teoriundervisning.

Prisen for generhvervelse er 2800,- inkl. teoriundervisning og 3 lektioners kørsel inden aflæggelse af praktisk prøve. Derudover skal der betales et prøvegebyr til politiet (prisen på gebyret er ikke oplyst af færdselsstyrelsen endnu)

Vejledende helbredsmæssig køretest

Er du af lægen blevet bedt om at aflægge en vejledende helbredmæssig køretest, skal du kontakte os, så vi kan få bestilt en test til dig hos politiet. Kravene ved testen er ikke så udførlige som til en normal køreprøve, men dog kræver det ofte at man kommer ud og køre nogle timer med en kørelærer.

Prisen er 1200,- for leje af bilen til prøven.
Det koster herudover 550,- per kørelektion.