Køreskole Hobro

Velkommen hos Frisdal Køreskole!

Frisdal køreskole i Hobro har eksisteret i mere end 13 år. Til daglig er køreskolen drevet af Paw & Simon, som begge er uddannede kørelærere. Både Paw og Simon har en stor passion for at køre bil og samtidig undervise eleverne på en seriøs, men humoristisk måde. Med din lokale køreskole i Hobro, kan du selv sætte dagsordenen for dit kørekortforløb. Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi tilbyder dig som kørelev hos vores køreskole i Hobro.  

Høj standard hos Hobro køreskole

Hos Frisdal køreskole i Hobro lægger vi stor vægt på kvalitet i både den praktiske og teoretiske del af undervisningen. Det betyder, at vi altid har en høj standard for, hvordan vi underviser vores mange køreelever, så du får det bedste forløb. Når du bestiller et kørekort hos os, får du derfor et professionelt forløb med fokus på seriøsitet.

Udover at du kan møde Simon og Paw i køreskolen i Hobro, kan du også møde mange af vores andre dygtige kørelærere og ansatte, som alle er passionerede og engagerede omkring det at tage et kørekort. De står derfor klar til at hjælpe med at give dig en seriøs undervisning tilsat en smule humor, så det aldrig bliver kedeligt for dig at tage et kørekort i Hobro hos os.

Vi sætter desuden en ære i, at du som elev kan føle dig tryg hos din kørelærer. Derfor har vi et stort fokus på gensidig kemi og tillid samt ærlighed hele vejen igennem vores kørekort forløb. Det synes vi, er det bedste for både dig og for os. Samtidig er det med til at sikre, at dine behov kommer først, og at du dermed føler dig tryg og sikker i trafikken, når du stoler på din kørelærer.

Lokal køreskole i Hobro centralt placeret

Bor du i Nordjylland eller omegn, og har du ønsker om at tage et kørekort, så kan du tage kontakt til Frisdal Køreskole i Hobro. Vi er din lokale køreskole i Hobro med mange års erfaring i at drive køreskole i Hobro. Vores køreskole er centralt placeret i Hobro tæt på både Hobro station og centrum, hvilket betyder, at du nemt kan komme til og fra vores køreskole, uanset hvori landet du end befinder dig.

Uanset om du lige er fyldt 17 år, og skal have kørekort for første gang, eller du vil give dig i kast med at køre motorcykel, kan vi hjælpe dig. Er det derimod et trailerkørekort, der tiltrækker dig, har vi selvfølgelig også erfaring med dette. Vi hjælper elever med at tage kørekort i hele Hobro og omegn.

Udover kørekort til personbil og motorcykel tilbyder vi hos Frisdal Køreskole i Hobro også at undervise i kørekort til trailer og generhvervelse af kørekort og vores mange kørelærere står klar til at hjælpe dig med at blive en sikker bilist.

Du kan kontakte os på telefon 89 80 90 00 eller via mail kontakt@frisdal1.dk. Vi glæder os til at se dig hos Frisdal Køreskole på Fortunavej 6, 9500 Hobro