Generhvervelse af kørekort i Hobro

Kørselsforbud

Pris: 7999,-

BETINGET/UBETINGET FRAKENDELSE

Pris fra: 3200,- (Prisen afhænger af antal køretimer før prøven)

Helbredsmæssig køretest

Pris fra: 1999,- (prisen afhænger af antal køretimer før prøven)

Mød vores kørelærere

Information

Skal du generhverve dit kørekort?

Det er vi kede af at høre. Heldigvis hjælper Frisdal køreskole i Hobro dig med at generhverve kørekortet, så du kan blive kørende igen. Du skal blot kontakte os, så hjælper vi dig med at bestå både den teoretiske og praktiske del af din kontrollerende køreprøve.

Hvad er et kørselsforbud?

Du kan få et kørselsforbud, hvis du inden for de første 3 år af din kørekorterhvervelse får 2 klip i kørekortet. Derudover kan du også få et kørselsforbud, hvis du begår en grov overtrædelse af færdselsloven. Med kørselsforbud menes, at du får frataget kørekort og førerret.

Skal du generhverve førerretten og dit kørekort som følge af et kørselsforbud, skal du aflægge en ny køreprøve. Dette kan dog først ske, når du har fået undervisning i 8 teoretiske og 8 praktiske kørelektioner.

Når du skal generhverve din førerret, er det vigtigt, at du har kørt 8 lektioner, inden du går til teoriprøven. Du bør som udgangspunkt regne med, at du som minimum skal have 2 ekstra kørelektioner, inden du skal til køreprøve.

Generhvervelse af kørekort pris

Hos Frisdal køreskole tilbyder vi dig en fornuftig pris på generhvervelse af førerretten. Prisen ligger på 7999,- og inkluderer samtidig adgang til den online teoriundervisning vi bruger på køreskolen. Derudover inkluderer prisen også leje af bilen til din køreprøve.

Ovenstående pris for generhvervelse af kørekort er ekskl. prøvegebyr til politiet, som du vil modtage separat i din e-boks. Prisen herpå er pt. 890,-.

Generhverv dit kørekort efter spirituskørsel

Har du kørt spirituskørsel og mistet dit kørekort?

Det er aldrig sjovt at miste førerretten og sit kørekort, men heldigvis kan Frisdal køreskole hjælpe dig. Har du brug for at generhverve dit kørekort efter spirituskørsel i Hobro, kan du roligt kontakte os. Vi hjælper dig, uanset om du er blevet betinget frakendt dit kørekort eller har fået ubetinget frakendelse af kørekortet.

Når du skal generhverve dit kørekort, er det ikke lvopligtigt for di at have undervisning, inden du skal til en ny køreprøve. Køreprøven består både af den teoretiske- og praktiske del.

Vi tilbyder dig muligheden for at låne materiale til køreprøve med hjem, så du kan læse op på det derhjemme. Du kan også vælge at låne materialet men samtidig komme til vores teoriundervisning. 

En generhvervelse af kørekortet hos Frisdal køreskole koster 2800,-. Herunder er også inkluderet teoriundervisning samt 3 kørelektioner, inden du skal op til din praktiske køreprøve. Udover denne pris skal du også betale et køreprøvegebyr til politiet. Prisen herfor er endnu ikke oplyst.

Skal du have en helbredsmæssig køretest?

Har du fået besked på fra egen læge, at du skal have en vejledende helbredsmæssig køretest, kan du få denne gratis. Kontakt Frisdal køreskole, så bestiller vi en tid til dig ved politiet.

Når du skal til en helbredsmæssig køretest, er der ingen specifikke krav til prøven, men du skal regne med at bruge tid på et par kørelektioner inden selve prøven. Når du skal til køreprøve, kan du leje bilen for 1200,-. Vores kørelektioner koster 550,-.