Tilmeld dig kørekort til Motorcykel

Pris for lovpakken

9.999,- DKK

Alle lektioner er af 45 minutters varighed. Alle priser er inkl. moms

Vores MC lovpakke indeholder følgende:

Udgifter udover den lovpligtige pakke:

Pris på ekstralektioner:

Mød vores kørelærer

Information

Kørekort til motorcykel i Hobro

Har du kørekort i forvejen, og ønsker du at udvide med et motorcykelkørekort? Eller vil du bare gerne køre motorcykel? Så har du mulighed for dette hos Frisdal køreskole. Vi tilbyder nemlig også, at du kan tage et motorcykel kørekort i Hobro, hvis du bor i Nordjylland eller omegn.

Tag et motorcykel kørekort på nye cykler

Siden 2009 har Frisdal køreskole tilbudt elever at tage et motorcykelkort. Når du tager et motorcykelkørekort hos os, kan du være sikker på at få en undervisning, du rent faktisk kan lære noget af. Vi har et stort fokus på, at vores undervisning lærer dig at køre godt og sikkert på din MC, og derfor har vi altid nye cykler med ABS-bremser på køreskolen.

I de sidste 13 år har vi haft 360 kørelever til MC, og heraf er det kun 5 elever, der ikke bestod køreprøven i første forsøg. Hver køreprøve har selvfølgelig været med forskellige motorsagkyndige. Dette er bl.a. en af de største grunde til, at elever vælger Frisdal køreskole som deres undervisere og kørelærere. Samtidig er det, for os, et kvalitetsstempel på, at den mængde energi og tid vi lægger i vores undervisning til motorcykel rent faktisk giver pote, og at eleverne får en fornuftig undervisning. Frisdal køreskole ønsker, at du som elev består din køreprøve den første gang, og derfor har vi en høj standard til vores undervisning.

Krav for motorcykel

Skal du tage et motorcykelkørekort, er der et minimumskrav for antallet af lektioner, du skal igennem, inden du kan bestå og sætte dig op på cyklen. Følgende lektioner skal du som minimum igennem:

  • 29 teorilektioner
  • 13 praktiske kørelektioner på vejen
  • 5 kørelektioner på køreteknisk anlæg
  • 4 kørelektioner på kravlegård

Kravene er i de senere år blevet skærpet, for at kunne bestå en køreprøve, og derfor ser vi ofte at omkring 50% af eleverne har brug for ekstra kørelektioner, for at føle sig helt klar til at kunne bestå køreprøven.

Hvad koster motorcykel kørekort?

Ligesom med kørekort til bil, er der også en lovpakke til MC, når du gerne vil tage dit motorcykelkørekort. Hos Frisdal køreskole indeholder vores lovpakke til motorcykel ingen ekstra udgifter, hvilket betyder, at du får det hele med på en gang. Det eneste der kommer udover lovpakken er udgifter til eks. læge og førstehjælp. Nedenfor kan du se, hvad vores lovpakke til motorcykel indeholder, og hvad der evt. kommer af yderligere udgifter.

Tilmeld dig