Tag kørekort til personbil i Hobro

Pris for lovpakken: 15.999,- DKK

Denne pris er inklusiv:

Oveni prisen kommer:

Bliv godkendt til bil kørekort

For at kan blive godkendt til kørekort, skal du have afleveret en lægeerklæring medfølgende pasfoto med lægens stempel.
Derudover skal du have et godkendt færdselsrelateret førstehjælpsbevis, der max er 12 måneder gammelt – dog kan elever med traktorkørekort undvære førstehjælp.

Når du tager kørekort hos Frisdal Køreskole, går vi meget op i kvaliteten af undervisningen. Vi pakker ikke tingene ind, så der fx kommer skjulte gebyrer oveni prisen efter man er startet på sit kørekort forløb. (Det kunne fx være elevforsikring/baneforsikring, prøvebestillingsgebyrer o.l.)

Vi mener ærlighed mellem elev og kørelæreren er det vigtigste, så både du som elev, og forældre kan stole på os – og at vi får et godt samarbejde omkring dit kørekortforløb.

Du må som udgangspunkt starte på kørekort, når du vil. Men dog først begynde at køre i bil (fx at komme på kravlegård) tidligst 3 måneder før du fylder 17 år.

OBS: Det er et krav for at tage kørekort hos Frisdal Køreskole, at du mestrer det danske sprog og kan forstå tekniske betegnelser på dansk.

Kørekort i dit tempo

Det obligatoriske

Når du starter på dit kørekortforløb hos Frisdal Køreskole bestemmer du selv din kørelærer, og hvor hurtigt du har lyst til at tage det. Det kan gå meget stærkt, hvis du har tid & lyst til at komme hurtigt igennem forløbet, men vi kan også tage det helt stille og roligt. Det er op til dig.

For at kunne få kørekort til bil, kræver loven at du har følgende:

Ovenstående er minimumskrav som skal overholdes, før man må aflægge sin køreprøve. Kravene er i de senere år blevet skærpet, for at kunne bestå en køreprøve, og derfor ser vi ofte at omkring 50% af eleverne har brug for ekstra kørelektioner, for at føle sig helt klar til at kunne bestå køreprøven.