Førstehjælpskursus

Førstehjælpskursus

Pris: 700 kr.

Når du gerne vil erhverve dig et kørekort, er det lovpligtigt at tage et færdselsreal førstehjælpskursus. Der sker rigtig mange trafikuheld og ulykker dagligt, og derfor er det påkrævet, at du som bilist ved, hvordan du skal forholde dig og reagere, såfremt du er ude for et uheld eller er vidne til et.

Hos Frisdal køreskole synes vi selvfølgelig, at det skal være nemt at tage førstehjælpskurset, og derfor kan du tage dit førstehjælpskursus direkte hos os. Med et bevis på førstehjælpskursus hos os er du sikker på, at du er klædt ordentligt på til at færdes i trafikken.

Førstehjælpskursus til kørekort

Hos Frisdal køreskole tilbyder vi det lovpligtige og færdselsrelaterede førstehjælpskursus i Hobro afholdt af vores egne instruktører. Vores færdselsrelaterede førstehjælpskurser kan bruges uanset om skal tage kørekort til bil eller motorcykel (MC).

Når vi afholder førstehjælpskursus for kørekort selv, kan vi være med til at sikre den højeste kvalitet på dit førstehjælpskursus, og samtidig sikrer vi, at alle lovkrav for undervisningen følges. Det betyder, at du får et førstehjælpskursus til kørekort af høj kvalitet, og som indeholder alt det, der er behov for dig at lære, så du er klar til at yde førstehjælp ved et trafikuheld. Kurset er delt op i to dele, herunder basal genoplivning, som varer 4 timer, og efterfølgende 4 timer, hvor du lærer om færdselsrelateret førstehjælp.

På vores førstehjælpskursus får du bl.a. viden om:

  • Hvordan du yder førstehjælp til personer, som er kommet til skade
  • Hvordan du bruger en hjertestarter
  • Hvordan du genopliver personer
  • Hvordan du vurderer en tilskadekommens tilstand
  • Og meget mere

Vi afholder vores førstehjælpskursus i Hobro på køreskolens adresse, så det er nemt og ligetil, når du i forvejen tager dine kørekortlektioner på køreskolen.

Har du et traktorkørekort i forvejen, er førstehjælpskurset ikke nødvendigt for dig. Det er samtidig heller ikke nødvendigt for dig at tage et nyt førstehjælpskursus, hvis du skal generhverve dit kørekort eller udvide til motorcykel kørekort. Hvis du har taget et førstehjælpskursus tidligere, men beviset er over 1 år gammelt, et det nødvendigt for dig at tage et nyt kursus.

AdobeStock_88075303

Førstehjælpskursus pris

Førstehjælpskursus er lovpligtigt at have, hvis du gerne vil erhverve dig et kørekort. Hos Frisdal køreskole får du mulighed for at tage det lovpligtige førstehjælpskursus direkte på køreskolen. På den måde slipper du for at skulle møde op et andet sted for at tage dit førstehjælpskursus.

Et lovpligtigt førstehjælpskursus er bestemt til at skulle vare 8 timer, og derfor varer vores førstehjælpskursus også 8 timer. Du kan tilmelde dig det næste førstehjælpskursus i Hobro her på siden.

Prisen på dit førstehjælpskursus hos os ligger på 700 kr., som skal betales kontant til den pågældende instruktør på dagen for førstehjælpskurset. Efter end kursus vil du bl.a. være i stand til at vide, hvordan du redder liv, og dermed kan du komme videre i kørekortforløbet. Ved afslutning af førstehjælpskurset får du et bevis på førstehjælpskurset med dig hjem. Beviset skal ses og godkendes af borgerservice, inden du får lov at komme til teori- og praktisk prøve.

Tilmeld dig