Kontrolprøve

Kontrolprøve

Når du skal til praktisk køreprøve i personbil, består denne af to dele. Den praktiske del, hvor du er ude at køre på vejen, og en kontrolprøve. Sidstnævnte starter du med, inden du får lov at komme ud at køre. En kontrolprøve indebærer, at den motorsagkyndige spørger dig om bilens tekniske udstyr, herunder bl.a. lys og lygter, gear, og pedaler, og meget mere.

Hos Frisdal køreskole hjælper vi dig hele vejen igennem fra start til slut, så du er klædt godt på til din køreprøve. Det er vigtigt for os, at du kan bestå og har den nødvendige viden, som du kan blive spurgt om. Derfor har vi samlet en masse materiale, som kan hjælpe dig til at blive klogere på alt det, du skal lære og vide.

Materiale til kontrolprøve

Nedenfor kan du se videoer og andet materiale indeholdende spørgsmål, som du kan blive spurgt om af den sagkyndige til din køreprøve. Med materialet hos Frisdal Køreskole får du mulighed for at gennemgå alt det, du skal vide inden din køreprøve, og du kan dermed teste, om du rent faktisk er klar til din køreprøve.

Det er vigtigt, at du kan svare på det hele. Derfor skal du øve dig grundigt og sætte dig ind i tingene, inden du kommer til køreprøve.  

Besvarer du ikke spørgsmålene korrekt, kan dette resultere i en kontrolprøve, som ikke er bestået. Består du ikke denne, kan du ikke få lov til at komme ud at køre. Dermed skal du op til en ny prøve.

Download kontrolmateriale til køreprøven til bil her:

Afspil video