Tilmeld dig kørekort til Personbil

Pris for lovpakken

15.999,- DKK

Vores lovpakke indeholder:

Oveni prisen kommer udgifter til:

Mød vores kørelærer

Information

Kørekort til personbil Hobro

Har du planer om at tage kørekort til personbil? Så kan du gøre det hos Frisdal køreskole i Hobro. Vi har mange års erfaring som kørelærere og undervisere i at tage et kørekort. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker, at vi skal være din underviser og kørelærer.

Her på siden kan du finde mere information om, hvad det koster at tage kørekort, hvad lovpakken indeholder, og hvilke krav, du skal opfylde.

Krav til kørekort

Inden du overhovedet kan begynde på dit kørekortforløb, er der enkelte krav, du skal kunne opfylde.

Du må som udgangspunkt starte på kørekort, når du vil. De nye regler vedr. kørekort betyder dog, at du tidligst kan begynde at køre i bil på kravlegård 3 måneder før, du fylder 17 år.

Inden du starter, skal du aflevere en lægerklæring inkl. et pasfoto med lægens stempel. Derudover skal du have et godkendt færdselsrelateret førstehjælpsbevis, der max er 12 måneder gammelt – dog kan elever med traktorkørekort undvære førstehjælp.

Hos Frisdal køreskole har vi desuden et krav om, at alle elever der ønsker at tage kørekort til personbil, skal mestre det danske sprog samt kan forstå tekniske betegnelser på dansk.

Lovpakken til kørekort

Når du starter på dit kørekortforløb hos Frisdal Køreskole bestemmer du selv, hvilken kørelærer, du ønsker at starte ved. Du bestemmer samtidig også selv i hvilket tempo, du ønsker at tage kørekortet i. Det kan gå meget stærkt, hvis du har tid og lyst til at komme hurtigt igennem forløbet, men vi kan også tage det helt stille og roligt. Det er op til dig.

Ifølge lovgivningen er der visse krav til, hvad et kørekortforløb skal indeholde. For at kunne få kørekort til bil, kræver loven at du har følgende:

  • 29 teorilektioner
  • 16 praktiske lektion (øvelseskørsel på vej)
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg
  • 4 lektioner på kravlegård

Ovenstående lektioner er det minimumskrav, som er fastsat ifølge loven, og som derfor skal overholdes, før du må aflægge din køreprøve. Kravene er i de senere år blevet skærpet, for at kunne bestå en køreprøve, og derfor ser vi ofte, at omkring 50% af eleverne har brug for ekstra kørelektioner, for at føle sig helt klar til at kunne bestå køreprøven. Vi sender ikke nogen af vores kørelever til køreprøve, før vi er helt sikre på, at du er klar. Derfor er denne beslutning også en, vi træffer i fællesskab.

Hvad koster et kørekort?

Hos Frisdal køreskole har vi et stort fokus på kvaliteten af vores undervisning, og vi har en meget høj standard i køreskolen og hos vores kørelærere. Samtidig lægger vi stor vægt på ærlighed mellem elev og kørelærer, så både du som elev og dine forældre kan stole på os – og at vi får et godt samarbejde omkring dit kørekortforløb. Det betyder for dig, at vi i Frisdal køreskole ikke har en masse skjulte gebyrer, som kommer oveni prisen for den lovpakke, du betaler for. Hos os ved du, hvad du betaler for, hvilket gør det nemt og overskueligt. Udover vores lovpakke som du køber, når du starter på dit kørekortforløb, skal du dog påregne udgifter til eks. lægeerklæring og pasfoto. Nedenfor kan du se, hvad vores lovpakke til kørekort indeholder, pris for kørekort lovpakke og hvad der kommer udover denne.

Tilmeld dig