Kørekort

Hos Frisdal køreskole kan du tage dit kørekort til bil i både Hobro og Aalborg. Vi tilbyder også, at du kan tage et motorcykelkort i Hobro eller generhvervelse af dit kørekort, hvis du har mistet det. Vores køreskole har over 10 års erfaring med at undervise elever i at tage kørekort, og derfor får du hos os en række af dygtige og kompetente kørelærere, som alle har mange års erfaring i at undervise.

Som elev på Frisdal køreskole, uanset om du tager kørekort til bil eller motorcykel, bliver du mødt af et hold af professionelle kørelærere. Vi lægger stor vægt på undervisning af høj kvalitet, så du får det bedste forløb hos os.

Kørekort til personbil
Kørekort til motorcykel
Kørekort til trailer
Generhvervelse

Kørekort til personbil

Tag dir kørekort til personbil hos Frisdal køreskole i Hobro eller Aalborg. Du kan selv vælge, hvem der skal være din kørelærer, og sammen sørger vi for, at du får et godt forløb, hvor tillid og ærlighed er i fokus.

Kørekort til motorcykel

Skal der fart over feltet, eller er du bare interesseret i at køre motorcykel, så kan du gøre det hos os. Vi tilbyder dig en grundig undervisning i de lovpligtige lektioner, og du får samtidig undervisning på hele nye motorcykler.

Kørekort til trailer

Skal du ud at campere eller køre med stor trailer, er det ikke nok med et almindelgit kørekort. Her har du brug for et trailerkørekort, og det kan du tage hos Frisdal køreskole. Vi underviser dig grundigt i, hvordan du manøvrerer den store trailer sikkert i trafikken.

Generhvervelse af kørekort

Har du mistet kørekortet?

Så få det igen ved at generhverve dit kørekort hos os. Du skal ikke have undervisning, men blot op til en kontrollerende prøve. Vi hjælper dig, så du kan køre bil igen.